Στο κατάστημα «ΓΕΡΑΚΙΤΗΣ» μπορείτε να βρείτε δερμάτινα είδη και είδη δώρων για κάθε περίσταση. Επισκεφτείτε μας και ξεχωρίστε από το σύνολο με τις επιλογές σας. Επιλογές μέσα από μια μεγάλη συλλογή με επώνυμα είδη – γυναικεία και ανδρικά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τις πιο ιδανικές προτάσεις για εσάς και τους αγαπημένους σας ανθρώπους, βασισμένες πάνω στην πολυετή εμπειρία που διαθέτουμε τόσο στο αντικείμενο μας όσο και στην εξυπηρέτηση σας πριν και μετά την αγορά σας.

Κάθε εποχή στο κατάστημα μας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από μια μεγάλη συλλογή σε τσάντες γυναικείες και ανδρικές, χαρτοφύλακες, σακίδια πλάτης, υποδήματα γυναικεία, είδη ταξιδίου – βαλίτσες και σακ βουαγιάζ – πορτοφόλια γυναικεία και ανδρικά καθώς και είδη δώρων για κάθε περίσταση .

Ένα μικρό δείγμα από τις εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι Guy Laroche, Ferre, Le Pandorine, Pierre Cardin,Camel , Polo Beverly Hills, Samsonite, Dielle, National Geographic, Bartuggi, Diplomat, Fragola, Verde, Piccadilly, Pepe Menargues και πολλές άλλες.